Recept: Pizza met asperges en zalm
Recept informatie
Bereidingstijd:
45 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 pak mix voor pizzabodem (450 g)
3 eetlepels olijfolie
500 g groene asperges
1 pakje tomato frito (375 ml)
2 blikjes roze zalm (213 g)
1 zakje gemalen belegen kaas (150 g)
3 eetlepels olijfolie
500 g groene asperges
1 pakje tomato frito (375 ml)
2 blikjes roze zalm (213 g)
1 zakje gemalen belegen kaas (150 g)
Bereidingswijze van het recept
Oven voorverwarmen op 225 gradenC.
Pizzadeeg volgens gebruiksaanwijzing bereiden met 2 eetlepels olie.
Bakplaat invetten met rest van olie.
Pizzadeeg uitrollen en bakplaat met deeg bekleden.
Asperges schoonmaken en in ca.
5 minuten beetgaar koken.
Pizzabodem besmeren met tomato frito.
Zalm laten uitlekken, eventuele velletjes en graatjes verwijderen.
Asperges en zalm over pizza verdelen.
Kaas erover strooien en pizza in midden van oven in ca.
25 minuten krokant bakken.
Lekker met ijsbergsla en yoghurtdressing.