Recept: Spaghetti met mozzarella
Recept informatie
Bereidingstijd:
45 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
400 g spaghetti
2 bolletjes mozzarella (kaas 125 g)
1 blikje ansjovisfilets
500 g tomaten
50 g zwarte olijven zonder pit
3 eetlepels groene pesto
1 eetlepel gedroogde oregano
2 eetlepels olijfolie
2 bolletjes mozzarella (kaas 125 g)
1 blikje ansjovisfilets
500 g tomaten
50 g zwarte olijven zonder pit
3 eetlepels groene pesto
1 eetlepel gedroogde oregano
2 eetlepels olijfolie
Bereidingswijze van het recept
Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
Oven voorverwarmen op 200 gradenC of gasovenstand 4.
Mozzarella laten uitlekken en in plakjes snijden.
Ansjovis laten uitlekken.
Tomaten schoonmaken en in dunne plakjes snijden.
Olijven halveren.
Spaghetti mengen met pesto en zout en peper naar smaak.
Spaghetti in (ingevette) schaal scheppen en aandrukken.
Mozzarella, tomaten, ansjovis en olijven erover verdelen.
Bestrooien met oregano, peper en zout.
Olie erover sprenkelen.
Schotel in midden van oven in ca.
20 minuten bakken tot kaas gesmolten is.