Recept: Tonijn-pastasalade
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
150 g penne (pasta)
100 g sperziebonen
1 rode ui
10 zwarte olijven zonder pit
4 bladen ijsbergsla (mooie)
2 zakjes tonijn in olie (tuna with a twist 85 g)
1 eetlepel kappertjes
4 eetlepels Caesar dressing (fles 270 ml)
100 g sperziebonen
1 rode ui
10 zwarte olijven zonder pit
4 bladen ijsbergsla (mooie)
2 zakjes tonijn in olie (tuna with a twist 85 g)
1 eetlepel kappertjes
4 eetlepels Caesar dressing (fles 270 ml)
Bereidingswijze van het recept
Penne koken volgens gebruiksaanwijzing.
Bonen schoonmaken, halveren en in ca.
8 minuten beetgaar koken.
Penne en bonen in zeef onder koud stromend water afspoelen.
Ui pellen en snipperen.
Olijven grof hakken.
Slabladeren op vier borden leggen.
De inhoud van de zakjes tonijn met de overige ingredienten mengen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Salade op slabladeren scheppen.