Recept: Risotto met gebakken roodbaars

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

2 zakjes Risotto alla Milanese (saffraanrisotto, 165 g)
6 tomaten (in dikke plakken)
4 teentjes knoflook (fijngehakt)
50 g zwarte olijven zonder pit (fijngehakt)
4 eetlepels olijfolie
2 maal 200 g roodbaarsfilet
1 eetlepel boter

Bereidingswijze van het recept

  1. Grill voorverwarmen.

  2. Risotto volgens gebruiksaanwijzing bereiden.

  3. Tomaten in ovenschaal leggen, knoflook en olijven erover verdelen.

  4. Bestrooien met zout en peper.

  5. Helft van olie erover druppelen.

  6. Schaal 10 cm onder grill schuiven en tomaten ca.

  7. 10 min.

  8. roosteren.

  9. Intussen rest van olie in koekenpan met antiaanbaklaag verhitten.

  10. Roodbaarsfilets in 8 min.

  11. gaar bakken.

  12. Zout en peper over vis strooien.

  13. Boter door saffraanrisotto roeren.

  14. Risotto over vier borden verdelen.

  15. Tomaten erop leggen en roodbaarsfilet ernaast leggen.