Recept: Penne met paddestoelensaus

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

1 zak penne rigate (pasta 500 g)
2 uien
1 bakje oesterzwammen (150 g)
1/2 potje gedroogde tomaten in olie (180 g)
2 eetlepels olijfolie
1 duopakje hamreepjes (200 g)
2 potten Specialita met Porcini (pastasaus met paddestoelen 150 g)
1 dl droge witte wijn

Bereidingswijze van het recept

  1. Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.

  2. Uien pellen en snipperen.

  3. Oesterzwammen schoonvegen en in repen snijden.

  4. Tomaten droogdeppen en fijn snijden.

  5. In braadpan olie verhitten en uien ca.

  6. 2 minuten bakken.

  7. Oesterzwammen toevoegen en ca.

  8. 2 minuten meebakken.

  9. Hamreepjes, tomaatstukjes en inhoud van potjes saus toevoegen en saus goed warm laten worden.

  10. Wijn en pasta erdoor roeren en gerecht door en door verwarmen.

  11. Lekker met sla en balsamicodressing.