Recept: Tagliatelle met bleekselderij en pestosaus

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

1 struik bleekselderij
2 eetlepels olie
1/2 pot olijven met piment (250 ml)
75 g Grana Padano (kaas stukje)
250 g tagliatelle al pomodoro (rode lintpasta)
1 bakje verse groene pesto (100 g)
grofgemalen zwarte peper

Bereidingswijze van het recept

  1. Bleekselderij schoonmaken en in stukjes van 2 cm snijden.

  2. In wok of koekenpan olie verhitten, bleekselderij 10 minuten roerbakken.

  3. Olijven halveren.

  4. Kaas in grove krullen schaven.

  5. Intussen pasta in ruim kokend water met zout in 5 minuten beetgaar koken.

  6. Pesto en olijven door bleekselderij mengen en nog 1 minuut meewarmen.

  7. Pasta afgieten.

  8. Pasta over vier warme borden verdelen.

  9. Bleekselderijmengsel erover scheppen.

  10. Bestrooien met kaaskrullen en peper.