Recept: Tagliatelle met bleekselderij en pestosaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 struik bleekselderij
2 eetlepels olie
1/2 pot olijven met piment (250 ml)
75 g Grana Padano (kaas stukje)
250 g tagliatelle al pomodoro (rode lintpasta)
1 bakje verse groene pesto (100 g)
grofgemalen zwarte peper
2 eetlepels olie
1/2 pot olijven met piment (250 ml)
75 g Grana Padano (kaas stukje)
250 g tagliatelle al pomodoro (rode lintpasta)
1 bakje verse groene pesto (100 g)
grofgemalen zwarte peper
Bereidingswijze van het recept
Bleekselderij schoonmaken en in stukjes van 2 cm snijden.
In wok of koekenpan olie verhitten, bleekselderij 10 minuten roerbakken.
Olijven halveren.
Kaas in grove krullen schaven.
Intussen pasta in ruim kokend water met zout in 5 minuten beetgaar koken.
Pesto en olijven door bleekselderij mengen en nog 1 minuut meewarmen.
Pasta afgieten.
Pasta over vier warme borden verdelen.
Bleekselderijmengsel erover scheppen.
Bestrooien met kaaskrullen en peper.