Recept: Pittige tagliatelle met garnalen
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g groene tagliatelle
2 teentjes knoflook
1 rode peper
4 eetlepels olijfolie
1 blik tomatenblokjes (400 g)
2 bakjes cocktailgarnalen (125 g)
1 zak gemengde sla (200 g)
1 cup vinaigrette (100 ml)
2 teentjes knoflook
1 rode peper
4 eetlepels olijfolie
1 blik tomatenblokjes (400 g)
2 bakjes cocktailgarnalen (125 g)
1 zak gemengde sla (200 g)
1 cup vinaigrette (100 ml)
Bereidingswijze van het recept
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.
Knoflook pellen.
Peper schoonmaken(, zaadjes verwijderen) en peper fijn snijden.
In braadpan 2 eetlepels olie verhitten en er 1 teentje knoflook boven uitpersen.
Ca.
1 minuut zacht fruiten.
Inhoud van blik tomaten en peper toevoegen en ca.
4 minuten verwarmen.
In wok rest van olie verhitten.
Andere teentje knoflook uitpersen en ca.
1 minuut zacht fruiten.
Garnalen toevoegen en ca.
2 minuten meebakken.
Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper en door tagliatelle scheppen.
Sla mengen met dressing.
Tagliatelle serveren met garnalen en salade.