Recept: Penne met zalmroomsaus

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

400 g penne (pasta)
250 g sugar snaps
1 pak mix voor tagliatelle roomsaus (70 g)
250 ml halfvolle melk
3 bosuitjes
1 blik roze zalm (418 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Penne koken volgens gebruiksaanwijzing.

  2. Sugar snaps schoonmaken en in ca.

  3. 3 minuten beetgaar koken.

  4. In vergiet laten uitlekken.

  5. Saus maken volgens gebruiksaanwijzing met melk en 250 ml water.

  6. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.

  7. Zalm afgieten en in stukjes verdelen.

  8. Eventuele graatjes en vel verwijderen.

  9. Zalm, sugar snaps en bosui door saus scheppen en ca.

  10. 2 minuten meewarmen.

  11. Penne serveren met zalmroomsaus.

  12. Lekker met tomatensalade met balsamicodressing.