Recept: Penne met zalmroomsaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
400 g penne (pasta)
250 g sugar snaps
1 pak mix voor tagliatelle roomsaus (70 g)
250 ml halfvolle melk
3 bosuitjes
1 blik roze zalm (418 g)
250 g sugar snaps
1 pak mix voor tagliatelle roomsaus (70 g)
250 ml halfvolle melk
3 bosuitjes
1 blik roze zalm (418 g)
Bereidingswijze van het recept
Penne koken volgens gebruiksaanwijzing.
Sugar snaps schoonmaken en in ca.
3 minuten beetgaar koken.
In vergiet laten uitlekken.
Saus maken volgens gebruiksaanwijzing met melk en 250 ml water.
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
Zalm afgieten en in stukjes verdelen.
Eventuele graatjes en vel verwijderen.
Zalm, sugar snaps en bosui door saus scheppen en ca.
2 minuten meewarmen.
Penne serveren met zalmroomsaus.
Lekker met tomatensalade met balsamicodressing.