Recept: Tagliatelle met aubergine-quornsaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 pak tagliatelle bicolore (pasta 375 g)
1 grote aubergine
1 teentje knoflook
4 eetlepels olijfolie
1 schaaltje Quorn fijngehakt (175 g)
1 pot sugo traditionele (tomatensaus 470 g)
3 eetlepels kappertjes (potje)
100 g ongezouten gemengde noten (bakje 175 g)
1 grote aubergine
1 teentje knoflook
4 eetlepels olijfolie
1 schaaltje Quorn fijngehakt (175 g)
1 pot sugo traditionele (tomatensaus 470 g)
3 eetlepels kappertjes (potje)
100 g ongezouten gemengde noten (bakje 175 g)
Bereidingswijze van het recept
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.
Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden.
Knoflook pellen en fijn hakken.
In braadpan olie verhitten en knoflook zacht bakken.
Aubergine en quorn toevoegen en ca.
4 minuten meebakken.
Tomatensaus toevoegen en geheel ca.
10 minuten zachtjes verhitten.
Kappertjes en noten toevoegen en ca.
1 minuut meewarmen.
Tagliatelle over vier borden verdelen, pastasaus erop scheppen.
Lekker met salade van kropsla met vinaigrette.