Recept: Pasta marinara

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

300 g schelpjespasta (zak 500 g, Biologisch)
200 g peultjes
1 schaaltje kabeljauwfilet ( 200 g)
1 zakje witte wijnsaus culinaire (voor 250 ml)
1 bakje fruits de mer (zeevruchten, 150 g)
6 tomaten
4 eetlepels slafris naturel (fles 400 ml)

Bereidingswijze van het recept

  1. Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.

  2. Peultjes schoonmaken en in ruitjes snijden.

  3. Kabeljauw in stukjes snijden.

  4. Saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing.

  5. Peultjes, fruits de mer en kabeljauw door saus mengen en ca.

  6. 5 minuten zachtjes laten koken.

  7. Op smaak brengen met zout en peper.

  8. Intussen tomaten schoonmaken, in partjes snijden en mengen met dressing.

  9. Pasta serveren met saus en tomatensalade.