Recept: Risotto met gebakken tilapia en witlof
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
1 zakje Risotto alla Milanese (165 g)
3 struikjes witlof
1/2 rode paprika
2 takjes tijm
4 eetlepels olijfolie
zout
versgemalen peper
200 g tilapiafilet (vis)
3 struikjes witlof
1/2 rode paprika
2 takjes tijm
4 eetlepels olijfolie
zout
versgemalen peper
200 g tilapiafilet (vis)
Bereidingswijze van het recept
Risotto bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Witlof schoonmaken en in lengte in vieren snijden.
Paprika schoonmaken en in reepjes snijden.
Tijm van takjes rissen.
In wok 2 eetlepels olie verhitten en witlof en paprika ca.
5 minuten roerbakken.
Tijm, zout en peper naar smaak erdoor scheppen.
Intussen tilapiafilet in repen van ca.
2 cm snijden en bestrooien met zout en peper.
In koekenpan rest van olie verhitten en vis in ca.
4 minuten rondom bruinbakken.
Risotto op twee borden scheppen.
Groenten erop scheppen en tilapia erover verdelen.