Recept: Risotto met gebakken tilapia en witlof

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
2

Ingrediënten

1 zakje Risotto alla Milanese (165 g)
3 struikjes witlof
1/2 rode paprika
2 takjes tijm
4 eetlepels olijfolie
zout
versgemalen peper
200 g tilapiafilet (vis)

Bereidingswijze van het recept

  1. Risotto bereiden volgens gebruiksaanwijzing.

  2. Witlof schoonmaken en in lengte in vieren snijden.

  3. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden.

  4. Tijm van takjes rissen.

  5. In wok 2 eetlepels olie verhitten en witlof en paprika ca.

  6. 5 minuten roerbakken.

  7. Tijm, zout en peper naar smaak erdoor scheppen.

  8. Intussen tilapiafilet in repen van ca.

  9. 2 cm snijden en bestrooien met zout en peper.

  10. In koekenpan rest van olie verhitten en vis in ca.

  11. 4 minuten rondom bruinbakken.

  12. Risotto op twee borden scheppen.

  13. Groenten erop scheppen en tilapia erover verdelen.