Recept: Tagliatelle primavera
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 bakken tagliatelle (verse pasta, 250 g)
1 courgette
1 zakje verse basilicum (15 g)
3 eetlepels olijfolie
1 zak groentemix asperges/haricot verts/peultjes/broc. (diepvries, 375 g)
100 g Grana Pardano (kaas, stukje)
3 eetlepels groene pesto
1 courgette
1 zakje verse basilicum (15 g)
3 eetlepels olijfolie
1 zak groentemix asperges/haricot verts/peultjes/broc. (diepvries, 375 g)
100 g Grana Pardano (kaas, stukje)
3 eetlepels groene pesto
Bereidingswijze van het recept
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.
Courgette schoonmaken en in plakjes snijden.
Basilicum in reepjes snijden.
In wok olie verhitten.
Groentemix en courgette ca.
8 minuten roerbakken.
Intussen kaas grof raspen.
Groentemengsel op smaak brengen met zout en peper.
Tagliatelle afgieten en pesto erdoor roeren.
Tagliatelle over vier borden verdelen, groente erop scheppen en bestrooien met basilicum en kaas.