Recept: Penne met spek-spinazieroomsaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g penne (pasta)
1 pak gesneden bladspinazie (diepvries, 450 g)
5 gedroogde tomaten op olie (potje 180 g)
3 bosuitjes
1 duopakje magere spekreepjes (250 g)
1 pakje creme fraiche (200 ml)
1 pak gesneden bladspinazie (diepvries, 450 g)
5 gedroogde tomaten op olie (potje 180 g)
3 bosuitjes
1 duopakje magere spekreepjes (250 g)
1 pakje creme fraiche (200 ml)
Bereidingswijze van het recept
Pasta in ca.
12 minuten beetgaar koken.
Spinazie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Gedroogde tomaten in reepjes snijden.
Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden.
In droge koekenpan spekreepjes ca.
5 minuten bakken.
Creme fraiche, tomaten en bosuitjes toevoegen en ca.
1 minuut meeverwarmen.
Spinazie door spekmengsel scheppen en op smaak brengen met zout en peper.
Pasta afgieten en serveren met saus.
Lekker met geraspte pittige kaas.