Recept: Pasta met spinazie en magor
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
200 gram macaroni grande (zak 500 g)
2 eetlepels olijfolie
1 zak panklare spinazie (300 g)
150 gram magor (kaas)
1/2 bekertje creme fraiche (125 ml)
2 eetlepels olijfolie
1 zak panklare spinazie (300 g)
150 gram magor (kaas)
1/2 bekertje creme fraiche (125 ml)
Bereidingswijze van het recept
In pan ruim water met zout aan de kook brengen.
Macaroni in ca.
8 minuten beetgaar koken.
Intussen in pan olie verhitten.
Spinazie in ca.
4 minuten al omscheppend laten slinken.
Magor in blokjes snijden.
Spinazie uit pan nemen en grof hakken.
Magor en creme fraiche in zelfde pan doen en ca.
4 minuten verhitten tot kaas gesmolten is.
Spinazie erdoor mengen en nog 1 minuut meewarmen.
Op smaak brengen met zout.
Macaroni afgieten.
Macaroni en spinazie-kaassaus over twee diepe borden verdelen.
Royaal peper erboven malen.