Recept: Pasta met champignons en pijnboompitten

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

300 g farfalle (strikjespasta)
6 tomaten
3 eetlepels Thousand Island dressing (fles 450 ml)
2 bakjes champignons (250 g)
125 g magere spekreepjes (duopak 250 g)
1 cup pijnboompitten (50 g)
1 pakje magor (kaas, 150 g)
1 bekertje creme fraiche (125 ml)

Bereidingswijze van het recept

  1. Farfalle koken volgens gebruiksaanwijzing.

  2. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden.

  3. Tomaten mengen met dressing.

  4. Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden.

  5. In braadpan spekreepjes uitbakken.

  6. Spekreepjes uit pan nemen en in overgebleven bakvet champignons in ca.

  7. 5 minuten gaar bakken.

  8. Intussen in droge koekenpan pijnboompitten kort roosteren.

  9. Magor, creme fraiche en spekreepjes door champignons roeren en ca.

  10. 2 minuten zachtjes koken.

  11. Champignonsaus door pasta mengen.

  12. Pijnboompitten erover strooien.

  13. Direct serveren.