Recept: Spaghetti met courgette en tapenade
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g spaghetti
2 courgettes (500 g)
3 eetlepels olijfolie
1 cup Tapenade Mediterrane (125 g)
2 bakjes jumbogarnalen (100 g)
2 courgettes (500 g)
3 eetlepels olijfolie
1 cup Tapenade Mediterrane (125 g)
2 bakjes jumbogarnalen (100 g)
Bereidingswijze van het recept
Spaghetti beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing.
Courgettes wassen, schoonmaken, in plakken snijden en vervolgens in reepjes.
In wok olie verhitten.
Courgettereepjes ca.
4 minuten roerbakken.
Tapenade en garnalen toevoegen, geheel nog ca.
2 minuten roerbakken.
Op smaak brengen met zout en peper.
Spaghetti en saus mengen en direct serveren.