Recept: Italiaanse kabeljauwschotel
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g snelkookrijst
2 schaaltjes kabeljauwfilet (225 g)
1 zakje Italiaanse roerbakolie & kruiden
1 bakje cherrytomaatjes (250 g)
1 zak ratatouillemix (400 g)
2 schaaltjes kabeljauwfilet (225 g)
1 zakje Italiaanse roerbakolie & kruiden
1 bakje cherrytomaatjes (250 g)
1 zak ratatouillemix (400 g)
Bereidingswijze van het recept
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Kabeljauw bestrijken met helft van olie.
Tomaatjes wassen en halveren.
In wok rest van olie verhitten en ratatouillemix ca.
3 minuten roerbakken.
Tomaatjes door ratatouille scheppen en nog 2 minuten meebakken.
Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag kabeljauwfilet in ca.
5 minuten lichtbruin en gaar bakken.
Halverwege baktijd vis voorzichtig omkeren.
Rijst en ratatouille over vier borden verdelen.
Kabeljauwfilet erop leggen.