Recept: Pasta met tonijnsaus en rucola

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

400 g penne rigate (pasta)
1 blik artisjokharten (400 g)
2 blikjes tonijn op olijfolie (185 g)
1 bakje Napoletanasaus (verse pastasaus 225 g)
2 bakjes rucolasla (30 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Pasta met zout in ca.

  2. 8 minuten beetgaar koken.

  3. Artisjokharten laten uitlekken en in vieren delen.

  4. Tonijn afgieten (2 eetlepels olie opvangen) en met vork verbrokkelen.

  5. In wok of koekenpan olie (uit blikje tonijn) verhitten.

  6. Artisjokharten ca.

  7. 2 minuten roerbakken.

  8. Tonijn en pastasaus toevoegen.

  9. Saus ca.

  10. 3 minuten zachtjes verwarmen.

  11. Pasta door saus scheppen.

  12. Overdoen in serveerschaal.

  13. Rucola halveren en door pasta mengen.