Recept: Pasta met ricotta en rivierkreeftjes

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

2 uien
2 courgettes
2 bakken verse tagliatelle (250 g)
2 eetlepels olijfolie
1/2 zakje verse Italiaanse kruiden (20 g)
1 cup groene pesto (100 g)
1 cup ricotta (kaas 250 g)
2 bakjes rivierkreeftjes (100 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Uien pellen en snipperen.

  2. Courgettes wassen, schoonmaken en in blokjes snijden.

  3. Tagliatelle beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing.

  4. In braadpan olie verhitten en uien ca.

  5. 3 minuten fruiten.

  6. Tijmblaadjes van takjes rissen, rest van kruiden fijnhakken.

  7. Courgettes en kruiden toevoegen aan ui en ca.

  8. 4 minuten bakken.

  9. Op smaak brengen met zout en peper.

  10. Tagliatelle, pesto, ricotta en rivierkreeftjes in pan mengen.

  11. Tagliatelle en groente apart serveren.