Recept: Tortellonisalade met pesto

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

1 ciabatta afbakbrood (225 g)
2 bakken tortelloni con formaggio e nocci (250 g)
1 zakje pijnboompitten (65 g)
2 bakjes cherry trostomaten (250 g)
1 cup groene pesto (100 g)
100 g panklare spinazie (zak 300 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Ciabatta afbakken volgens gebruiksaanwijzing.

  2. Tortelloni koken volgens gebruiksaanwijzing.

  3. In droge koekenpan pijnboompitten lichtbruin roosteren.

  4. Tomaten wassen en halveren.

  5. Tortelloni, pesto en tomaten voorzichtig door elkaar scheppen.

  6. Salade op smaak brengen met zout en peper.

  7. Spinazie over vier borden verdelen.

  8. Salade erop scheppen.

  9. Garneren met pijnboompitten.

  10. Salade serveren met ciabatta.