Recept: Tortellonisalade met pesto
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 ciabatta afbakbrood (225 g)
2 bakken tortelloni con formaggio e nocci (250 g)
1 zakje pijnboompitten (65 g)
2 bakjes cherry trostomaten (250 g)
1 cup groene pesto (100 g)
100 g panklare spinazie (zak 300 g)
2 bakken tortelloni con formaggio e nocci (250 g)
1 zakje pijnboompitten (65 g)
2 bakjes cherry trostomaten (250 g)
1 cup groene pesto (100 g)
100 g panklare spinazie (zak 300 g)
Bereidingswijze van het recept
Ciabatta afbakken volgens gebruiksaanwijzing.
Tortelloni koken volgens gebruiksaanwijzing.
In droge koekenpan pijnboompitten lichtbruin roosteren.
Tomaten wassen en halveren.
Tortelloni, pesto en tomaten voorzichtig door elkaar scheppen.
Salade op smaak brengen met zout en peper.
Spinazie over vier borden verdelen.
Salade erop scheppen.
Garneren met pijnboompitten.
Salade serveren met ciabatta.