Recept: Zomerse roerbakschotel

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

700 gr krieltjes
4 tomaten
3 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes runderreepjes (250 g)
Provençaalse kruiden
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
1/2 zakje verse basilicum (15 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Krieltjes in ca.

  2. 4 minuten beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken.

  3. Intussen tomaten wassen en in partjes snijden.

  4. In wok olie verhitten.

  5. Runderreepjes kruiden naar smaak en in gedeeltes ca.

  6. 2 minuten bakken, uit wok scheppen en warmhouden.

  7. Roerbakmix in achtergebleven olie ca.

  8. 4 minuten roerbakken.

  9. Krieltjes en runderreepjes toevoegen en nog ca.

  10. 3 minuten meebakken.

  11. Tomaatpartjes toevoegen en even meewarmen.

  12. Op smaak brengen met zout en peper.

  13. Basilicum boven schotel fijnknippen.

  14. Lekker met stokbrood.