Recept: Zomerse roerbakschotel
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
700 gr krieltjes
4 tomaten
3 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes runderreepjes (250 g)
Provençaalse kruiden
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
1/2 zakje verse basilicum (15 g)
4 tomaten
3 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes runderreepjes (250 g)
Provençaalse kruiden
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
1/2 zakje verse basilicum (15 g)
Bereidingswijze van het recept
Krieltjes in ca.
4 minuten beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken.
Intussen tomaten wassen en in partjes snijden.
In wok olie verhitten.
Runderreepjes kruiden naar smaak en in gedeeltes ca.
2 minuten bakken, uit wok scheppen en warmhouden.
Roerbakmix in achtergebleven olie ca.
4 minuten roerbakken.
Krieltjes en runderreepjes toevoegen en nog ca.
3 minuten meebakken.
Tomaatpartjes toevoegen en even meewarmen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Basilicum boven schotel fijnknippen.
Lekker met stokbrood.