Recept: Pizza met feta
Recept informatie
Bereidingstijd:
40 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 rode uien
2 eetlepels olijfolie
1 pak mix voor pizzabodem (450 g)
75 g rozijnen
50 g pijnboompitten
8 zongedroogde tomaten (pot 280 g)
4 eetlepels rode pesto
200 g feta (kaas)
2 eetlepels olijfolie
1 pak mix voor pizzabodem (450 g)
75 g rozijnen
50 g pijnboompitten
8 zongedroogde tomaten (pot 280 g)
4 eetlepels rode pesto
200 g feta (kaas)
Bereidingswijze van het recept
Uien pellen en in ringen snijden.
In braadpan olie verhitten en ui in ca.
10 minuten zachtjes smoren.
Intussen oven voorverwarmen op 225 gradenC of gasovenstand 5.
Pizzadeeg maken volgens gebruiksaanwijzing.
Deeg uitrollen en over bakplaat verdelen.
Ui mengen met rozijnen en pijnboompitten.
Tomaten in reepjes snijden en door uimengsel scheppen.
Deeg besmeren met pesto.
Uimengsel erover verdelen en bestrooien met peper.
Kaas erboven verkruimelen.
Pizza in midden van oven in ca.
20 minuten gaar bakken.
Lekker met kropsla met yoghurtdressing.