Recept: Cannelloni met gehakt en spinazie

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
50 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

16 buisjes cannelloni (pasta doos 250 g)
1 ui
2 teentjes knoflook
1 zak verse spinazie (300 g)
3 eetlepels olijfolie
300 g rundergehakt
2 pakjes soffritto (tomatensaus 390 g)
100 g gemalen belegen kaas (zakje 150 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. In grote pan water aan de kook brengen en cannelloni ca.

  2. 3 minuten koken.

  3. Cannelloni afspoelen met koud water en laten uitlekken.

  4. Oven voorverwarmen op 200 gradenC of gasovenstand 4.

  5. Ui en knoflook pellen en snipperen.

  6. Spinazie fijnsnijden.

  7. In braadpan olijfolie verhitten, ui en knoflook ca.

  8. 1 minuut fruiten.

  9. Gehakt toevoegen en in ca.

  10. 5 minuten rul bakken.

  11. Spinazie toevoegen en in ca.

  12. 3 minuten meebakken.

  13. Cannelloni vullen met mengsel.

  14. In ovenschaal 1 pakje soffritto schenken.

  15. Cannelloni erop leggen en tweede pakje soffritto erover schenken.

  16. Kaas erover strooien.

  17. Cannelloni in ca.

  18. 20 minuten gaar en goudbruin bakken.

  19. Lekker met komkommersalade.