Recept: Spaghettini met zalm en sinaasappelsaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g spaghettini (pak 500 g)
1 rode ui
2 eetlepels olijfolie
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 sinaasappel
1 eetlepel witte basterdsuiker
1/2 zakje verse koriander (15 g)
2 bakjes zalmsteak (2 stuks)
1 rode ui
2 eetlepels olijfolie
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 sinaasappel
1 eetlepel witte basterdsuiker
1/2 zakje verse koriander (15 g)
2 bakjes zalmsteak (2 stuks)
Bereidingswijze van het recept
Spaghettini koken volgens gebruiksaanwijzing.
Ui pellen en snipperen.
In koekenpan olie verhitten en ui zachtjes fruiten.
Tomaatblokjes toevoegen en saus in ca.
8 minuten laten indikken.
Intussen sinaasappel schoonboenen, van schil 2 eetlepels raspen.
Sinaasappel uitpersen.
Suiker, geraspte sinaasappelschil en koriander toevoegen aan tomatenmengsel en nog ca.
2 minuten zachtjes koken.
Sap toevoegen en nog ca.
5 minuten koken.
Saus op smaak brengen met zout en peper.
Zalmsteaks verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Spaghettini mengen met saus.
Serveren met zalmsteaks.