Recept: Romige vispasta
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g schelpjespasta (zak 500 g)
8 zongedroogde tomaten in olie
1 schaaltje kabeljauwfilet (400 g)
1 pak doperwtjes extra fijn (diepvries 450 g)
1 pak creme fraiche schenkbaar (200 ml)
50 g zwarte olijven
8 zongedroogde tomaten in olie
1 schaaltje kabeljauwfilet (400 g)
1 pak doperwtjes extra fijn (diepvries 450 g)
1 pak creme fraiche schenkbaar (200 ml)
50 g zwarte olijven
Bereidingswijze van het recept
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.
Tomaatjes in stukjes snijden.
Kabeljauw in stukjes snijden.
In braadpan kabeljauw, doperwtjes, tomaatjes en creme fraiche aan de kook brengen en ca.
9 minuten zachtjes laten koken.
Olijven toevoegen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Pasta serveren met vissaus.