Recept: Romige vispasta

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

300 g schelpjespasta (zak 500 g)
8 zongedroogde tomaten in olie
1 schaaltje kabeljauwfilet (400 g)
1 pak doperwtjes extra fijn (diepvries 450 g)
1 pak creme fraiche schenkbaar (200 ml)
50 g zwarte olijven

Bereidingswijze van het recept

  1. Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.

  2. Tomaatjes in stukjes snijden.

  3. Kabeljauw in stukjes snijden.

  4. In braadpan kabeljauw, doperwtjes, tomaatjes en creme fraiche aan de kook brengen en ca.

  5. 9 minuten zachtjes laten koken.

  6. Olijven toevoegen.

  7. Op smaak brengen met zout en peper.

  8. Pasta serveren met vissaus.