Recept: Frankfurter Worstjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
8 Frankforter worstjes
200 gr gesneden kaas
150 gr spek in dunne plakjes
4 tomaten
enkele zure augurken
200 gr gesneden kaas
150 gr spek in dunne plakjes
4 tomaten
enkele zure augurken
Bereidingswijze van het recept
Zo gaat u te werk.
Snij de worstjes in stukken van ongeveer 4 cm.
Snij elk stukje worst tot de helft in en steek in elke inkeping een dubbel plakje kaas(snij de plakken kaas in stukjes die even groot zijn als de stukjes worst).
Wikkel om elk stukje worst een dun plakje spek.
Was de tomaten en snij deze in vieren.
Snij de augurken in de lengte in reepjes.
Prik de omwikkelde stukjes worst afwisselend met stukjes tomaat en augurk op saté°¥nnen en grill ze 15 minuten.