Recept: Tagliatelle met spinaziesaus

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

1 1/2 pak tagliatelle (verse, 250 g)
1 ui
2 eetlepels olijfolie
1 pak bladspinazie deelblokjes (diepvries, 450 g)
100 g rauwe ham (bv parmaham of serranoham)
1 pakje roomkaas met kruiden (125 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.

  2. Ui pellen en snipperen.

  3. In pan olie verhitten.

  4. Ui ca.

  5. 3 minuten fruiten.

  6. Spinazie toevoegen en onder af en toe roeren verwarmen.

  7. Ham in reepjes snijden.

  8. Roomkaas door spinazie roeren.

  9. Tagliatelle serveren met spinaziesaus.

  10. Garneren met hamreepjes.