Recept: Farfalle met auberginesaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g farfalle (strikjespasta)
2 aubergines (250 g)
1 rode ui
4 eetlepels olijfolie
1 schaaltje half-om-halfgehakt (300 g)
1 pot sugo verdure (pastasaus met paprika en aubergine 470 g)
4 eetlepels gemalen
Parmezaanse kaas
2 aubergines (250 g)
1 rode ui
4 eetlepels olijfolie
1 schaaltje half-om-halfgehakt (300 g)
1 pot sugo verdure (pastasaus met paprika en aubergine 470 g)
4 eetlepels gemalen
Parmezaanse kaas
Bereidingswijze van het recept
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.
Aubergines schoonmaken en in blokjes snijden.
Ui pellen en snipperen.
In braadpan olie verhitten.
Aubergine en ui ca.
3 minuten bakken.
Gehakt toevoegen en ca.
5 minuten meebakken.
Pastasaus toevoegen en ca.
10 minuten zacht stoven.
Pasta afgieten.
Pasta serveren met auberginesaus en parmezaanse kaas.