Recept: Farfalle met auberginesaus

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

300 g farfalle (strikjespasta)
2 aubergines (250 g)
1 rode ui
4 eetlepels olijfolie
1 schaaltje half-om-halfgehakt (300 g)
1 pot sugo verdure (pastasaus met paprika en aubergine 470 g)
4 eetlepels gemalen
Parmezaanse kaas

Bereidingswijze van het recept

  1. Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.

  2. Aubergines schoonmaken en in blokjes snijden.

  3. Ui pellen en snipperen.

  4. In braadpan olie verhitten.

  5. Aubergine en ui ca.

  6. 3 minuten bakken.

  7. Gehakt toevoegen en ca.

  8. 5 minuten meebakken.

  9. Pastasaus toevoegen en ca.

  10. 10 minuten zacht stoven.

  11. Pasta afgieten.

  12. Pasta serveren met auberginesaus en parmezaanse kaas.