Recept: Fusilli met pestosaus

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

300 g fusilli (pasta) (zak 500 g)
4 eetlepels pijnboompitten (zakje)
8 zongedroogde tomaten in olie
200 g verse spinazie (zak 300 g)
4 eetlepels honing-mosterddressing (bakje 100 ml)
125 ml slagroom
1/2 pot Pesto alla Genovese (190 g)
100 g gemalen oude kaas (zakje 150 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Fusilli beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing.

  2. In droge koekenpan pijnboompitten roosteren.

  3. Tomaten in stukjes snijden.

  4. Spinazie mengen met tomaat en dressing.

  5. In steelpan slagroom verwarmen.

  6. Pesto erdoor roeren.

  7. Fusilli mengen met pestosaus.

  8. Over vier borden fusilli verdelen.

  9. Pijnboompitten en kaas erover verdelen.

  10. Serveren met spinaziesalade.