Recept: Zalmrisotto
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 ui
2 teentjes knoflook
2 courgettes
4 eetlepels olijfolie
300 g risottorijst
2 bakjes gerookte zalmblokjes (100 g)
50 g gemalen Parmezaanse kaas
2 teentjes knoflook
2 courgettes
4 eetlepels olijfolie
300 g risottorijst
2 bakjes gerookte zalmblokjes (100 g)
50 g gemalen Parmezaanse kaas
Bereidingswijze van het recept
Ui en knoflook pellen en snipperen.
Courgettes schoonmaken, wassen en in dobbelsteentjes snijden.
In braadpan 2 eetlepels olie verhitten.
Ui en knoflook ca.
2 minuten bakken.
Rijst toevoegen en ca.
2 minuten bakken.
Rijst verder bereiden volgens gebruiksaanwijzing (zonder zout of bouillon).
In koekenpan rest van olie verhitten.
Courgette toevoegen en ca.
4 minuten roerbakken.
Courgette en zalm door rijstmengsel scheppen.
Op smaak brengen met zout en versgemalen peper.
Bestrooien met parmezaanse kaas.