Recept: Biologische pastaschotel
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g volkoren penne rigate (zak 500 g, Biologisch)
1 winterwortel (zak 1 kilo, Biologisch)
1 ui (netje 750 g, Biologisch)
1 pak bladspinazie deelblokjes (diepvries, 450 g)
3 eetlepels zonnebloemolie (fles 1 liter, Biologisch)
2 schaaltjes tofu roerbak fijngekruid (200 g, Biologisch)
1 bekertje creme fraiche (125 ml, Biologisch)
6 eetlepels gemalen belegen kaas (zakje 100 g, Biologisch)
1 winterwortel (zak 1 kilo, Biologisch)
1 ui (netje 750 g, Biologisch)
1 pak bladspinazie deelblokjes (diepvries, 450 g)
3 eetlepels zonnebloemolie (fles 1 liter, Biologisch)
2 schaaltjes tofu roerbak fijngekruid (200 g, Biologisch)
1 bekertje creme fraiche (125 ml, Biologisch)
6 eetlepels gemalen belegen kaas (zakje 100 g, Biologisch)
Bereidingswijze van het recept
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.
Wortel schoonmaken en in blokjes snijden.
Ui pellen en snipperen.
Spinazie ontdooien in magnetron volgens gebruiksaanwijzing.
In braadpan olie verhitten.
Wortel en ui ca.
2 minuten bakken.
Tofu toevoegen en in ca.
4 minuten bakken.
Spinazie toevoegen en goed doorwarmen.
Creme fraiche erdoor roeren.
Op smaak brengen met zout en peper.
Groentemengsel door pasta scheppen.
Kaas erover strooien.