Recept: Lamskoteletjes met couscous

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

300 g couscous (biologisch pak 400 g)
2 rode uien
10 groene pepers mild (pot 480 g)
2 schaaltjes lamskoteletjes (4 stuks)
50 g boter of margarine
3 eetlepels olijfolie
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Couscous weken volgens gebruiksaanwijzing.

  2. Uien pellen en snipperen.

  3. Pepers in stukjes snijden en steeltjes verwijderen.

  4. Koteletjes bestrooien met zout en peper.

  5. In koekenpan boter verhitten.

  6. Koteletjes op hoog vuur in ca.

  7. 6 minuten bruin, en van binnen rose bakken.

  8. Koteletjes uit pan nemen en warm houden.

  9. In wok olie verhitten.

  10. Ui toevoegen en ca.

  11. 2 minuten fruiten.

  12. Pepers en groentemix toevoegen en ca.

  13. 3 minuten meebakken.

  14. In grote schaal couscous mengen met groenten.

  15. Koteletjes op couscous leggen en direct serveren.

  16. Lekker met tomatensalade.