Recept: Macaroni met tomaten-vissaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g elleboogjesmacaroni
1 blikje maiskorrels (300 g)
2 blikjes tonijn in olie (185 g)
1 ui
2 teentjes knoflook
2 eetlepels olijfolie
1 pak sugo kruiden (pastasaus 370 g)
50 g zwarte olijven zonder pit
1 blikje maiskorrels (300 g)
2 blikjes tonijn in olie (185 g)
1 ui
2 teentjes knoflook
2 eetlepels olijfolie
1 pak sugo kruiden (pastasaus 370 g)
50 g zwarte olijven zonder pit
Bereidingswijze van het recept
Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing.
Mais laten uitlekken.
Tonijn laten uitlekken en in kleine stukjes verdelen.
Ui en knoflook pellen en snipperen.
Olie verhitten in braadpan.
Ui en knoflook ca.
2 minuten fruiten.
Saus en mais toevoegen en ca.
5 minuten meeverwarmen.
Intussen olijven in plakjes snijden.
Tonijn toevoegen aan saus en ca.
1 minuut meeverwarmen.
Saus mengen met macaroni.
Op smaak brengen met zout en peper.
Over vier borden verdelen en garneren met olijven.
Lekker met groene salade.