Recept: Spinazieschnitzel met kruidenkrieltjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 duopak krieltjes (aardappeltjes 700 g)
8 tomaten
6 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes Tivall spinazieschnitzels met Goudse kaas (2 stuks)
4 eetlepels Italiaanse kruidenmix (diepvries doosje 50 g)
8 tomaten
6 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes Tivall spinazieschnitzels met Goudse kaas (2 stuks)
4 eetlepels Italiaanse kruidenmix (diepvries doosje 50 g)
Bereidingswijze van het recept
Grill voorverwarmen op de hoogste stand.
Krieltjes in pan met water in ca.
5 minuten gaarkoken.
Tomaten wassen en inkruisen, bestrooien met zout en peper, besprenkelen met 1 eetlepel olie en in ovenschaal zetten.
Tomaten onder grill in ca.
10 minuten grillen, halverwege omkeren en nogmaals besprenkelen met 1 eetlepel olie.
In koekenpan rest van olie verhitten en op matig vuur spinazieschnitzels onder af en toe keren in ca.
5 minuten gaar bakken.
Kruiden door krieltjes scheppen.
Schnitzels serveren met krieltjes en gegrilde tomaten.