Recept: Tagliatelle met romige kaassaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g groene tagliatelle (pasta)
100 g blauwaderkaas (Castello Blue)
1 pakje Tivall gerookte ham vegetarisch (110 g)
1/2 zakje verse peterselie (30 g)
600 g broccoli
1 bekertje creme fraiche (125 ml)
100 g blauwaderkaas (Castello Blue)
1 pakje Tivall gerookte ham vegetarisch (110 g)
1/2 zakje verse peterselie (30 g)
600 g broccoli
1 bekertje creme fraiche (125 ml)
Bereidingswijze van het recept
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.
Kaas in blokjes snijden.
Ham in reepjes snijden.
Peterselie fijnsnijden.
Broccoli in roosjes snijden, wassen en in ca.
6 minuten beetgaar koken.
In pan creme fraiche en kaas verwarmen tot kaas is gesmolten.
Ham en peterselie toevoegen en door en door verwarmen.
Tagliatelle mengen met saus.
Serveren met broccoli.