Recept: Tagliatelle met romige kaassaus

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

300 g groene tagliatelle (pasta)
100 g blauwaderkaas (Castello Blue)
1 pakje Tivall gerookte ham vegetarisch (110 g)
1/2 zakje verse peterselie (30 g)
600 g broccoli
1 bekertje creme fraiche (125 ml)

Bereidingswijze van het recept

  1. Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.

  2. Kaas in blokjes snijden.

  3. Ham in reepjes snijden.

  4. Peterselie fijnsnijden.

  5. Broccoli in roosjes snijden, wassen en in ca.

  6. 6 minuten beetgaar koken.

  7. In pan creme fraiche en kaas verwarmen tot kaas is gesmolten.

  8. Ham en peterselie toevoegen en door en door verwarmen.

  9. Tagliatelle mengen met saus.

  10. Serveren met broccoli.