Recept: Penne met tuinboontjes en artisjok
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g penne (pasta)
1 kleine ui
1 blikje tuinbonen extra fijn (200 g)
1 bakje kerstomaatjes (250 g)
1 pot gemarineerde artisjokharten (285 g)
1 mespunt tijm
50 g Formaggio da Pasta (grofgeraspt zakje 100 g)
1 kleine ui
1 blikje tuinbonen extra fijn (200 g)
1 bakje kerstomaatjes (250 g)
1 pot gemarineerde artisjokharten (285 g)
1 mespunt tijm
50 g Formaggio da Pasta (grofgeraspt zakje 100 g)
Bereidingswijze van het recept
Penne koken volgens gebruiksaanwijzing.
Ui en knoflook pellen en snipperen.
In braadpan olie verhitten.
Ui en knoflook ca.
2 minuten fruiten.
Bonen laten uitlekken.
Kerstomaatjes wassen en halveren.
Artisjokken laten uitlekken, olie opvangen en artisjokken in stukjes snijden.
Bonen, artisjokken en kerstomaatjes door ui scheppen en even meeverwarmen.
Penne afgieten en samen met tijm en 3 eetlepels opgevangen olie door groentemengsel scheppen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Goed doorwarmen.
Serveren met geraspte kaas.
Lekker met tomatensalade.