Recept: Tagliatelle met romige garnalensaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 courgettes
300 g tagliatelle (pasta)
1 cup verse roomkaas (250 g)
2 bakjes roze garnalen (125 g)
1 zakje verse bieslook (25 g)
zout
peper
4 eetlepels vinaigrette (sladressing)
300 g tagliatelle (pasta)
1 cup verse roomkaas (250 g)
2 bakjes roze garnalen (125 g)
1 zakje verse bieslook (25 g)
zout
peper
4 eetlepels vinaigrette (sladressing)
Bereidingswijze van het recept
Courgettes wassen, schoonmaken en met kaasschaaf in de lengte in plakjes schaven.
Courgetteplakjes ca.
2 minuten koken, afspoelen onder koud water en laten uitlekken.
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.
In steelpan roomkaas zachtjes verhitten tot vloeibaar.
Garnalen door roomkaas roeren.
Bieslook fijnknippen.
Saus op smaak brengen met zout en peper.
Courgette met dressing vermengen.
Saus door tagliatelle scheppen en bestrooien met bieslook.
Serveren met courgettesalade.