Recept: Gnocchi met sardinessaus

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

2 pakken Gnocchi di patate (500 g Delverde)
1 grote ui
1 courgette
2 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
1 fles sugocasa piccante (saus 690 g)
2 blikjes sardines in olie (120 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Gnocchi koken volgens gebruiksaanwijzing.

  2. Ui pellen en snipperen.

  3. Courgette wassen, schoonmaken en in lengte doormidden snijden.

  4. Helften in plakjes snijden.

  5. In braadpan olie verhitten en ui en courgette ca.

  6. 4 minuten zachtjes bakken.

  7. Intussen knoflook pellen en erboven uitpersen.

  8. Saus toevoegen en ca.

  9. 4 minuten zachtjes laten koken.

  10. Intussen sardines laten uitlekken en graatjes verwijderen.

  11. Sardines aan saus toevoegen en nog ca.

  12. 1 minuut meeverwarmen.

  13. Gnocchi serveren met saus.