Recept: Groot Filetspit
Meer recepten in de categorie:
BBQ & Grill, GerechtenBBQ & Grill, Spies & spit1
Hoofdgerechten, Rijst
Recept informatie
Bereidingstijd:
ca. 50 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
250 gram runderlende
250 gram kalfslende
250 gram varkensfilet
2 kleine uien
4 verse pepers
1 of 2 niet te dikke courgettes
2 kleine appels
zout
peper
knoflookpoeder
3 eetlepels olie
250 gram kalfslende
250 gram varkensfilet
2 kleine uien
4 verse pepers
1 of 2 niet te dikke courgettes
2 kleine appels
zout
peper
knoflookpoeder
3 eetlepels olie
Bereidingswijze van het recept
Snij het vlees in gelijke,niet te kleine stukjes.
Schil de uien en laat ze heel.
Was en droog de pepers,snij ze in de lengte door en snij de helften nogmaals door waarbij je het zaad eruit haalt.
Schil de appelen,snij de courgettes in stukjes.
Steek de stukken vlees,uien, pepers,de stukken courgette en de appelen aan het grote braadspit.
Roer zout,peper en knoflookpoeder door de olie en bestrijk het spit daarmee aan alle kanten.
Grill het spit ongeveer 20-25 minuten (naar gelang van de grootte van de stukken vlees).
Serveer met rijst, stokbrood en klaar gekochte barbecuesauzen.