Recept: Italiaanse kibbeling met citroenboter
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
1 zak broccoliroosjes (300 g)
1 pak verse tagliatelle alle erbe (250 g)
50 g gezouten boter
1 kleine citroen
1 pak Italiaanse kibbeling (200 g)
1 pak verse tagliatelle alle erbe (250 g)
50 g gezouten boter
1 kleine citroen
1 pak Italiaanse kibbeling (200 g)
Bereidingswijze van het recept
In grote pan 2 1/2 liter water aan de kook brengen.
Broccoliroosjes toevoegen en ca.
2 minuten koken.
Tagliatelle toevoegen en ca.
5 minuten meekoken.
In steelpan boter smelten.
Citroen schoonboenen, schil raspen en halve citroen persen.
Pan van vuur nemen en citroenrasp en -sap door boter roeren.
In koekenpan met antiaanbaklaag vis ca.
2 minuten onafgedekt verwarmen.
Broccoli en pasta afgieten en over twee borden verdelen.
Vis op pasta leggen en citroensaus erover schenken.