Recept: Pappardelle met gerookte zalmsteaks en aspergetips

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

1 pak pappardelle (pasta) (250 g Delverde)
2 bakjes witte wijnsaus (vissaus 150 g)
2 bakjes aspergetips (100 g)
1 zakje verse basilicum (15 g)
4 warmgerookte zalmsteak (2 pakjes 225 g )
(versgemalen) zwarte peper

Bereidingswijze van het recept

  1. Pappardelle koken volgens gebruiksaanwijzing.

  2. Intussen vissaus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.

  3. Aspergetips in ca.

  4. 3 minuten beetgaar koken.

  5. Basilicum in reepjes snijden.

  6. Pasta afgieten en vissaus erdoor mengen.

  7. Aspergetips afgieten en met basilicum door pasta mengen.

  8. Op vier borden scheppen.

  9. Zalmsteaks op pasta leggen en bestrooien met peper.