Recept: Pappardelle met gerookte zalmsteaks en aspergetips
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 pak pappardelle (pasta) (250 g Delverde)
2 bakjes witte wijnsaus (vissaus 150 g)
2 bakjes aspergetips (100 g)
1 zakje verse basilicum (15 g)
4 warmgerookte zalmsteak (2 pakjes 225 g )
(versgemalen) zwarte peper
2 bakjes witte wijnsaus (vissaus 150 g)
2 bakjes aspergetips (100 g)
1 zakje verse basilicum (15 g)
4 warmgerookte zalmsteak (2 pakjes 225 g )
(versgemalen) zwarte peper
Bereidingswijze van het recept
Pappardelle koken volgens gebruiksaanwijzing.
Intussen vissaus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
Aspergetips in ca.
3 minuten beetgaar koken.
Basilicum in reepjes snijden.
Pasta afgieten en vissaus erdoor mengen.
Aspergetips afgieten en met basilicum door pasta mengen.
Op vier borden scheppen.
Zalmsteaks op pasta leggen en bestrooien met peper.