Recept: Pasta met romige krab
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
350 g gnocchini (pasta, biologisch)
3 bosuitjes
2 blikjes extra fancy crab (170 g)
3 vleestomaten
1 bekertje creme fraiche (125 ml)
zout
peper
1 zak frisee sla (gemengd, 200 g)
1/2 bakje pestodressing (Italiaans, 100 g)
3 bosuitjes
2 blikjes extra fancy crab (170 g)
3 vleestomaten
1 bekertje creme fraiche (125 ml)
zout
peper
1 zak frisee sla (gemengd, 200 g)
1/2 bakje pestodressing (Italiaans, 100 g)
Bereidingswijze van het recept
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
Krab laten uitlekken en in stukjes verdelen.
Tomaten wassen en in partjes snijden.
Zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden.
Pasta mengen met bosui, tomaat, krab en creme fraiche.
Op smaak brengen met zout en peper.
Pasta ca.
3 minuten goed doorwarmen.
Sla mengen met dressing.
Pasta serveren met salade.