Recept: Tarwerisotto met zeebanket
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
50 g boter of margarine
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
300 g ebly (pak 500 g)
1 visbouillontablet
1 bakje fruits de mer (vis, 150 g)
1 bakje roze garnalen (125 g)
zout
peper
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
300 g ebly (pak 500 g)
1 visbouillontablet
1 bakje fruits de mer (vis, 150 g)
1 bakje roze garnalen (125 g)
zout
peper
Bereidingswijze van het recept
In pan met dikke bodem 25 g boter verhitten.
Groenten ca.
2 minuten fruiten.
Ebly toevoegen en ca.
2 minuten al omroerend bakken tot de korrels glanzen.
Bouillon maken van 8 dl warm water en bouillontablet.
Bouillon bij Ebly voegen en aan kook brengen.
Ebly zachtjes onafgedekt koken tot vocht bijna is opgenomen.
Fruits de mer en garnalen toevoegen en ca.
3 minuten meeverwarmen.
Rest van boter door risotto roeren.
Eventueel op smaak brengen met zout en peper.
Lekker met groene salade.