Recept: Macaroni met tomatensaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
350 g macaroni (grande, biologisch
1 ui
1 pakje grillworst (150 g)
3 eetlepels boter of margarine
1 pot gebroken sperziebonen (370 ml)
1 fles sugo traditionele (690 g)
100 g gemalen oude kaas (zakje 150 g)
zout
peper
1 ui
1 pakje grillworst (150 g)
3 eetlepels boter of margarine
1 pot gebroken sperziebonen (370 ml)
1 fles sugo traditionele (690 g)
100 g gemalen oude kaas (zakje 150 g)
zout
peper
Bereidingswijze van het recept
Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing.
Ui pellen en snipperen.
Worst in plakjes snijden.
In braadpan 3 eetlepels boter verhitten.
Ui ca.
2 minuten fruiten.
Plakjes worst ca.
2 minuten meebakken.
Sperziebonen laten uitlekken en toevoegen.
Tomatensaus toevoegen en geheel ca.
5 minuten zachtjes verwarmen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Tomatensaus mengen met macaroni en bestrooien met kaas.