Recept: Lasagne met tonijn

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
50 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

2 courgettes (600 g)
2 blikjes tonijn in olie (185 g)
3 eetlepels olijfolie
1 pot sugo traditionele (pastasaus, 470 g)
1 pakje bechamelsaus (100 g)
500 ml halfvolle melk
200 g lasagnebladen (pak 150 g)
1 zakje gemalen belegen kaas (150 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Oven voorverwarmen op 200 gradenC of gasovenstand 4.

  2. Courgettes wassen en in plakjes snijden.

  3. Tonijn laten uitlekken.

  4. Olie verhitten in braadpan en courgette in ca.

  5. 4 minuten bakken.

  6. Tonijn en sugo toevoegen en ca.

  7. 2 minuten meeverwarmen.

  8. Bechamelsaus met melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing.

  9. Laagje sugo in ovenschaal gieten.

  10. Hierop laagje lasagnebladen leggen en laagje bechamelsaus gieten.

  11. Herhalen tot 2 lagen.

  12. Bestrooien met kaas.

  13. In midden van oven lasagne in ca.

  14. 30 minuten gaar en lichtbruin laten worden.

  15. Eventueel tussentijds afdekken met aluminiumfolie als bovenkant te bruin wordt.