Recept: Zalm met spinaziepasta
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
250 g verse tagliatelle (pasta)
2 doosjes zalmfilets (diepvries)
1 pak bladspinazie (diepvries,450 g)
1 pakje magor (kaas, 150 g)
2 doosjes zalmfilets (diepvries)
1 pak bladspinazie (diepvries,450 g)
1 pakje magor (kaas, 150 g)
Bereidingswijze van het recept
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.
In magnetron volgens gebruiksaanwijzing spinazie ontdooien.
Spinazie in pan scheppen.
Zalm bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Spinazie mengen met magor en ca.
10 minuten doorwarmen tot de kaas gesmolten en de spinazie warm is.
Op smaak brengen met zout en peper.
Pasta over vier borden verdelen.
Spinaziemengsel erop scheppen en daarop zalmfilet leggen.