Recept: Zalm met spinaziepasta

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

250 g verse tagliatelle (pasta)
2 doosjes zalmfilets (diepvries)
1 pak bladspinazie (diepvries,450 g)
1 pakje magor (kaas, 150 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.

  2. In magnetron volgens gebruiksaanwijzing spinazie ontdooien.

  3. Spinazie in pan scheppen.

  4. Zalm bereiden volgens gebruiksaanwijzing.

  5. Spinazie mengen met magor en ca.

  6. 10 minuten doorwarmen tot de kaas gesmolten en de spinazie warm is.

  7. Op smaak brengen met zout en peper.

  8. Pasta over vier borden verdelen.

  9. Spinaziemengsel erop scheppen en daarop zalmfilet leggen.