Recept: Pasta met verse zalm
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minuten Aantal personen:
4Ingrediënten
400 g tagliatelle (zak 500 g)
600 g broccoli
100 g boter
2 eetlepels citroensap
1 zakje pijnboompitten (65 g)
2 schaaltjes zalmmoten (240 g)
zout
peper
600 g broccoli
100 g boter
2 eetlepels citroensap
1 zakje pijnboompitten (65 g)
2 schaaltjes zalmmoten (240 g)
zout
peper
Bereidingswijze van het recept
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.
Broccoli schoonmaken, wassen en in roosjes verdelen.
Stelen in stukken snijden.
Broccoli in ca.
8 minuten beetgaar koken.
In magnetron boter afgedekt in ca.
2 minuten smelten op vol vermogen (700 Watt).
Citroensap en pijnboompitten toevoegen en geheel 1 minuut op vol vermogen afgedekt verhitten.
Zalm bestrooien met zout en peper.
Zalm toevoegen aan boter en geheel afgedekt in ca.
6 minuten op vol vermogen gaar laten worden.
Pasta over 4 borden verdelen.
Zalmmoten erop leggen en saus erover gieten.
Serveren met broccoli.