Recept: Gegratineerde pasta met kaassaus

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

2 schaaltjes Buitoni Fagotini con Basilico e Ricotta (250 g)
zout
peper
2 blikjes tomatenblokjes (400 g)
2 kopjes kaassaus ( 200 g)
1 bolletje mozzarella (kaas 125 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Grill voorverwarmen op hoogste stand.

  2. Pasta met zout beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing.

  3. Intussen tomatenblokjes laten uitlekken in zeef.

  4. Kaassaus met tomatenblokjes verwarmen.

  5. Intussen mozzarella in plakjes snijden.

  6. Saus voorzichtig door pasta scheppen.

  7. Op smaak brengen met zout en peper en in ovenschaal doen.

  8. Kaas in plakjes erover verdelen en in oven in ca.

  9. 10 minuten gratineren.

  10. Lekker met frisse salade.