Recept: Pasta met asperge-champignonsaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g penne rigate (zakje 250 g)
500 g groene asperges
2 bakjes salsa ai funghi (champignonsaus 200 g)
1 bakje hamreepjes (duobakje 250 g)
50 g geraspte parmezaanse kaas
500 g groene asperges
2 bakjes salsa ai funghi (champignonsaus 200 g)
1 bakje hamreepjes (duobakje 250 g)
50 g geraspte parmezaanse kaas
Bereidingswijze van het recept
Pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
Asperges wassen en houtachtige uiteinde aan onderkant er afsnijden en rest in stukjes van ca.
3 cm snijden.
Asperges in ca.
8 minuten beetgaar koken.
Pasta, asperges, saus en hamreepjes mengen en goed verwarmen.
Over vier borden verdelen en bestrooien met geraspte kaas.
Lekker met groene salade.