Recept: Tortellini met room en spek
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 zakjes Tortellini alla Carne (pasta 250 g)
1 bakje magere spekreepjes (duobakje 250 g)
600 g trostomaten
1/2 bakje Italiaanse pestodressing
1 ui
1 pot carbonarasaus (260 g)
1/2 zakje verse peterselie (30 g)
1 bakje magere spekreepjes (duobakje 250 g)
600 g trostomaten
1/2 bakje Italiaanse pestodressing
1 ui
1 pot carbonarasaus (260 g)
1/2 zakje verse peterselie (30 g)
Bereidingswijze van het recept
Tortellini koken volgens gebruiksaanwijzing.
In droge koekenpan spekreepjes uitbakken.
Intussen tomaten wassen en in partjes snijden.
Tomaten mengen met dressing.
Ui pellen en snipperen.
Ui bij spek voegen en ca.
2 minuten meebakken.
Carbonarasaus toevoegen en meeverwarmen.
Peterselie fijn knippen.
Tortellini mengen met saus.
Over vier borden verdelen en bestrooien met peterselie.
Serveren met tomatensalade.